Personvernerklæring

Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.
 
Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?     
Neptun Lekeland AS er behandlingsansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester, Vi følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger. Behandling av personopplysninger er ikke tiltatt med mindre det foreligger et gyldig behandlingsgrunnlag. Et slikt behandlingsgrunnlag kan eksempelvis være samtykke fra den registrerte, kontrakt (inngåelse av avtale), lov eller at vi som behandlingsansvarlig har en «berettiget interesse» som overstiger den registrertes krav på personvern. Vårt behandlingsgrunnlag er i hovedsak kontrakt, og i noen tilfeller samtykke. Ved oppstart av behandling av dine personopplysninger vil vi alltid gi informasjon om behandlingsgrunnlag.
 
Hvilke personopplysninger samler Neptun Lekeland AS om deg og hvorfor?
Vi registrerer personopplysninger for å kunne levere tjenesten du forventer av oss. Dette omfatter kontaktinformasjon som navn, adresse, postnummer, poststed, mailadresse, fødselsdato, telefonnummer, betalingsinformasjon og aktivitet. I noen tilfeller lagrer vi ditt barns fødselsdato for å kunne levere tjenesten som forventes av oss, ingen annen informasjon blir lagret hos oss om ditt barn. 
 
Dette benytter vi for å administrere timeavtaler, betaling og øvrige forpliktelser under tjenesten. Vi ønsker å forstå markedstrender og behov gjennom statistikk, derfor analyserer vi data for å forbedre og videreutvikle tjenesten vår. Vi vil kun samle inn og bruke de personopplysninger som er nødvendige. Vi behandler de personopplysningene du oppgir når du melder deg inn hos oss og opplysninger du på annen måte frivillig gir fra deg. For eksempel når du oppgir personlig informasjon til for å motta vår elektroniske informasjon. Dette kan være navn, adresse, e-postadresse og annen informasjon. Opplysninger vi samler inn når du bruker våre tjenester: Når du bruker våre nettsider eller besøker vårt lekeland, registrerer vi din aktivitet. Digitale fotspor som legges igjen når du benytter våre digitale plattformer bl.a. www.neptunlekeland.no. Vi samler informasjon om hvor ofte du besøker oss og hvilke lekeland du benytter geografisk. Vi lagrer informasjon dersom du har bestilt timer hos oss, for eksempel en bursdagsfeiring, eller har oppgitt personopplysninger for å få et tilpasset besøk hos oss. Vi lagrer informasjon vedr. betalingshistorikk i hht. oppbevaringsplikten.
 
Markedsføring og spørreundersøkelser
Vi kan sende deg tilbud om produkter og tjenester på e-post eller andre typer meldinger. Du kan velge å takke nei til dette ved å melde deg av e-postutsendelser nederst på våre nyhetsbrev og sende SMS «NL STOPP» til 2012. All markedsføring vi sender ut på denne måten følger markedsføringsloven.

Av og til utfører vi spørreundersøkelser på vegne av oss selv eller våre samarbeidspartnere. Målgruppen for slike undersøkelser kan være basert på personopplysninger, for eksempel for å forbedre våre tjenester eller utvide tilbudet.
 
Deles informasjon med andre?
Registrerte personopplysninger behandles konfidensielt hos oss og det er bare de med tjenstlig behov, samt underleverandører (databehandlere) som vil ha tilgang til våre personregistre. Som hovedregel vil vi derfor heller ikke dele personopplysninger med noen utenfor Neptun Lekeland AS. Deling av personopplysninger med tredjepart vil være en behandling av personopplysninger som krever et juridisk behandlingsgrunnlag. Et slikt behandlingsgrunnlag vil i utgangspunktet være samtykke fra den registrerte, slik at du som registrert vil alltid være kjent med vår utlevering. Merk at vi i noen sammenhenger vil være forpliktet ved lov til å utlevere dine personopplysninger. 
 
Underleverandører (databehandlere)
Neptun Lekeland AS benytter underleverandører for å gjennomføre tjenesten, herunder til å drifte kommunikasjonsverktøy. Vi kan også engasjere samarbeidspartnere for å utføre analyser og spørreundersøkelser. Dette gjør det mulig å tilby deg som kunde bedre betingelser og tjenester. Neptun Lekeland AS er ansvarlig for all databehandling utført av underleverandører. Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.
 
Dine rettigheter til innsyn, korrigering, sletting og lagring:
Du har rett til å be om innsyn i egne personopplysninger. Du har rett til korrigering av feilaktige opplysninger. Fornavn og etternavn korrigeres ved henvendelse til vårt kundemottak mot framvisning av legitimasjon. Adresse og andre kontaktopplysninger kan endres uten fremvisning av legitimasjon. Du har rett til å bli glemt. Dette kan utføres når:
 
  • Informasjonen ikke lengre er relevant for det formålet den ble innsamlet for
  • Du ikke har utestående fordringer
  • Lovpålagte hensyn er fullført
 
Anmodning kan sendes til post@neptunlekeland.no
Retting og sletting av registrerte opplysninger er hjemlet i regelverket – som også gir noen
begrensende unntak. Har du spørsmål om dette så kan du ta kontakt med oss. Neptun Lekeland AS sletter registrerte personopplysninger når de ikke lenger er formålstjenlig. Av og til gjør vi endringer i personvernerklæringen vår. Du kan se nederst på dette dokumentet når det sist ble endret. 
 
Informasjonskapsler
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på vår hjemmeside www.neptunlekeland.no. En informasjonskapsel er en fil som brukes for å lagre informasjon, og hjelper oss å tilpasse nettsiden til hver enkelt bruker. Du kan slette våre informasjonskapsler ved å skru av funksjonen i nettleseren din.
 
Kontakt oss
Har du spørsmål vedrørende vår behandling og lagring av dine personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss:

Neptun Lekeland AS
Verkstedveien 5
Kristiansund Nord, More Og Romsdal
E-post: post@neptunlekeland.no
 
SIST OPPDATERT:
09.04.2019
AKTIVITETER
AdobeStock_188115518-web
Lekelandet
AdobeStock_189158235-web
Småbarnsavdeling
7d%20kino
7D kino
trampoline
Trampoliner
AdobeStock_125976784-web
Ninja Warrior
AdobeStock_244959056
Skoler / foreninger