_DSC9596_ARW

Regionens største lekeland!

Neptun Lekeland er regionens største lekeland, tilpasset barn fra 0 til ca. 15 år med et lekeareal på ca. 2200 kvm. Lekeland er som skapt for fysisk aktivitet.

I lekeland kan barna hoppe, klatre, skli, smyge, balansere og utforske. Her står utfordringene i kø og barna opplever positiv mestringsfølelse. Men viktigst for barna; Lekeland er fantastisk MORO!

 

VIKTIG INFORMASJON VEDR. KORONATILTAK HOS NEPTUN LEKELAND:

Noen tiltak som vi i Neptun har gjort: - åpner dialog og tett samarbeid med kommunen og dens smitteteam. -tatt bort løse gjenstander, som menyer,baller,sykler og leker. -stengt ballbassenget og ballskytere -låner ut baller til cageball -satt og kø merking og fler stasjoner med håndsprit -stenger 7D kinoen for en periode -oppfordrer dere til å vaske hendene ved ankomst og avreise(toalettrom ved inngang åpnes) - vi har en kasse for billett og en for cafesalg -vi setter veldig pris på at kortkjøp -vi registrere besøkende -vi reduserer antall besøkende samtidig -ansatte får opplæring i smittevernsreglene -vi desinfisere hele lekelandet før besøk og under besøket Og! Hold dere hjemme om dere er syke, alle som ankommer syke/forkjølet vil ikke få komme inn. Dere som foreldre/har med barn må passe på at ungene holder avstand og at de følger smittevernstiltakene som er på Lekeland. Klarer alle å følge reglene slipper vi å stenge igjen. Gyldige årskort vil bli kompensert med den tiden vi har vært stengt.


 
Bursdagsbooking
ÅPNINGSTIDER
Mandag
Midlertidig stengt
Tirsdag
Midlertidig stengt
Onsdag
Midlertidig stengt
Torsdag
Midlertidig stengt
Fredag
Midlertidig stengt
Lørdag
Midlertidig stengt
Søndag
Midlertidig stengt
Åpningstider i ferier/helligdager kan avvike. Se oppdatering på vår hjemmeside og facebookside
Mandag: Midlertidig stengt
Tirsdag: Midlertidig stengt
Onsdag: Midlertidig stengt
Torsdag: Midlertidig stengt
Fredag: Midlertidig stengt
Lørdag: Midlertidig stengt
Søndag: Midlertidig stengt
Åpningstider i ferier/helligdager kan avvike. Se oppdatering på vår hjemmeside og facebookside
AKTIVITETER
_DSC9596_ARW
Lekelandet
_DSC9565_ARW%20%E2%80%93%20Kopi
Småbarnsavdeling
_DSC9588_ARW
7D kino
_DSC9541_ARW
Trampoliner
_DSC9532_ARW
Ninja Warrior
AdobeStock_244959056
Skoler / foreninger